• Standaard

Nieuws update

Lieve mensen, we hopen op jullie begrip!!

Beste leden,

Update: coronavirus 23 maart 2020.

Zoals jullie allemaal weten, moeten wij tot en met 6 april(1 juni) de deuren sluiten van ons sportcentrum. Een situatie die wij nog nooit eerder hebben meegemaakt en waar we geen invloed op hebben. We zien het dan ook echt als een situatie van overmacht dat we jullie niet kunnen laten sporten. De afgelopen week zijn we aan de slag gegaan met dingen waar we wel invloed op hebben. Er is een klussenlijst gemaakt waarvan we al veel dingen kunnen afvinken. In ons vorige facebook-bericht we alvast foto's toegevoegd van de eerste resultaten. We hopen natuurlijk dat jullie weer snel kunnen komen sporten en de eindresultaten kunnen bekijken.

Ons team van instructeurs staat in deze periode vooral online voor jullie klaar. Er wordt gewerkt aan het updaten van trainingsschema’s en we bedenken oefeningen en groepslessen die jullie thuis kunnen uitvoeren. We delen deze oefeningen op ons Facebook account en via onze eigen Sport Kerschoten app. Heb je nog geen Sport Kerschoten app? Download deze dan nu via de app- of play store of login via sportkerschoten.virtuagym.com.
Mocht je nog geen account hebben, ben je je inloggegevens vergeten of lukt het niet met inloggen? Mail dan naar alex@sportkerschoten.nl

In de aankomende dagen zullen wij onze maandelijkse incasso aanmelden bij de bank. We begrijpen dat dit bij mensen wellicht voor vragen zal zorgen. We hopen in deze moeilijke periode op je begrip en steun voor ons team en bedrijf. We werken voor alle leden aan een compensatieregeling die we op vrijdag 27 maart bekend zullen maken. We hebben hierbij geprobeerd om de richtlijnen van de consumentenbond aan te houden: https://www.consuwijzer.nl/…/uw-consumentenrechten-bij-het-….

Tot snel en mocht je vragen hebben dan kan je ons bereiken via info@sportkerschoten.nl

Met sportieve groet,

Team Sport Kerschoten


Update 16 maart

Zoals u ongetwijfeld heeft meegekregen moeten alle sportclubs de deuren sluiten t/m 6 april. Ook Sport Kerschoten zal dan ook t/m 6 april gelsoten zijn.
We hopen dat met deze maatregelen, de verspreiding van het corona virus een halt kan worden toegeroepen.

Om toch fit deze "sportschoolloze" periode door te komen kun je via onze app diverse trainingen volgen.
Je kunt onze app downloaden via de app- en playstore of klik hier

Heb je geen account, inlog gegevens of kom je ergens niet uit?  Neem dan contact met Alex op via alex@sportkerschoten.nl.

Wij snappen dat er vragen zijn omtrent onze deze uitzonderlijke situatie, hieronder de antwoorden op de belangrijkste vragen.

Zijn jullie geopend?
Nee, Sport Kerschoten is gesloten tot en met 6 april. Hierbij volgen we het advies op van de overheid. Houd onze website of onze Facebook pagina in de gaten wanneer we weer open kunnen gaan.

Ik wil graag thuis sporten, hoe doe ik dat?
In onze eigen Sport Kerschoten app kun je allerlei work-outs vinden die je thuis, zonder matriaal, uit kunt voeren. Onze trainers zullen daarnaast ook video's posten om inspiratie op te doen zodat we samen deze periode fit doorkomen! Download daarom nu de app voor deze handige tools!

Kan ik mijn abonnement bevriezen nu Sport Kerschoten gesloten is?
Het abonnement kunnen we niet bevriezen op basis van het coronavirus . We zijn aan het kijken naar verschillende vormen van compensatie voor onze leden en we zullen jullie hierover zo snel mogelijk informeren.

Mocht u verdere vragen hebben dan kunt u deze stellen via info@sportkerschoten.nl 

 

Nieuws

 • Drive Thru Sport Kerschoten geopend!

  Op  vrijdag 3 april openen wij ons unieke Drive Thru Sport Kerschoten. J...

  Lees meer
 • uitbreiding groepsles on-demand aanbod

  Krijg nu 60 dagen gratis toegang tot 1000+ workouts via Lesmills ON-DEMAND. C...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Sporten tijdens het coronavirus

  Coronavirus

  Hoe blijven we fit tijdens deze

  Lees meer
 • Groepsles on-demand

  Groepsles on-demand

  Volg je favoriet les nu on-demand!

  Lees meer
 • Lidmaatschapstest

  Lidmaatschapstest

  Welk lidmaatschap past het beste bij jou? Krijg een lidmaatschapsadvies op maat

  Lees meer
 • Tennis & Squash

  Tennis & Squash

  Leef je uit op één van de indoorbanen of op één van de verlichte gravelbanen buiten

  Lees meer
 • Individueel fitness

  Fit & Slank

  Word Fit & Slank met de persoonlijke begeleiding en trainingsschema's op maat

  Lees meer
 • Groepsfitness

  Groepsfitness

  Blijf fit en krijg extra energie met de ruim 50 groepslessen per week, incl. begeleiding

  Lees meer