• Standaard

update 14-10-20

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteren hierbij een update over het sporten bij Sport Kerschoten.

Fitness & Groepslessen
De overheid ziet fitness en groepslessen als een individuele activiteit. Oftewel: een groepsles bestaat uit 30 individuen en niet uit een team van 30 mensen.

Hierdoor kunnen wij de groepslessen en het fitnessen blijven aanbieden zoals we dit nu ook doen!  Er geldt een maximum van 30 personen per ruimte op 1,5 meter afstand. Wij blijven ruim onder dit maximum in al onze ruimtes.
Kom alleen sporten wanneer je geen klachten hebt, meld je aan via de app en houdt 1,5 meter afstand van elkaar. 

Tennis 
De competities voor het tennissen zijn stopgezet , vrij sporten en tennislessen kunnen wel doorgaan. Dubbelen bij tennis kan, mits er bewust altijd 1.5 meter afstand wordt gehouden op de baan. Dit is conform de nieuwe richtlijn, waarbij volwassenen vanaf 18 jaar individueel mogen sporten of in groepjes van maximaal 4 personen met onderling 1.5 meter afstand, en is daarmee in afstemming met NOC*NSF en het ministerie van VWS. Geen fysiek contact, houd altijd minimaal een racketlengte afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan. Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee. Het besmettingsrisico bij dubbelspel is volgens de experts van de KNLTB gering. 

Squash
Het blijft voor volwassenen mogelijk om met twee squashers op één baan te spelen, echter alleen in trainingsvormen waarbij de 1,5 meter wordt gehandhaafd. De verantwoordelijkheid hierin ligt bij de squasher(s) zelf. De squashbond zal trainingsvormen publiceren waarbij het mogelijk is om de 1,5e meter te handhaven, houdt onze site hierover in de gaten.

Horeca en kleedkamers
De horeca blijft gesloten en de kleedkamers en douches zijn ook buiten gebruik. Kom dus in sportkleding naar het centrum en wissel in het centrum naar het juiste schoeisel.

Mondkapjes
Vanuit de overheid is het dringende advies om in de openbare ruimtes een mondkapje te dragen. Wij adviseren daarom ook bij binnenkomst tot aan je sportplek en vise versa een mondkapje te dragen.

De gedeeltelijke lockdown is aangekondigd voor vier weken. Daar slaan we ons samen doorheen. We danken je voor je geduld en je begrip.

Nieuws

 • update 14 oktober 2020

  Naar aanleiding van de persconferentie van gisteren hierbij een update over h...

  Lees meer
 • Sport Kerschoten actie weken

  Net zoals de voorgaande jaren zullen we onze actieweken organiseren. Tijdens ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Individueel fitness

  Fit & Slank

  Word Fit & Slank met de persoonlijke begeleiding en trainingsschema's op maat

  Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen

  Blijf fit en krijg extra energie met de ruim 45 (live)groepslessen per week

  Lees meer
 • Proefweek sporten

  Proefweek sporten

  Ervaar of wij het centrum zijn wat bij je past!

  Lees meer
 • Sporten Kerschoten app

  Sport Kerschoten app

  Reserveren voor sporten, hoe doe ik dat?

  Lees meer
 • Tennis & Squash

  Tennis & Squash

  Leef je uit op één van de indoorbanen of op één van de verlichte gravelbanen buiten

  Lees meer