• coronaproof

Nieuw: BenFit Leeftijlprogramma

Nieuw bij Sport Kerschoten is het 12 weekse BenFit Leefstijlprogramma. Hierbij richten we ons op 3 pijlers: Eet, Beweeg & Relax.

Gedurende de 12 weken ga je met jouw persoonlijke coach aan de slag om jouw doelen te behalen! Hierbij heb je iedere week een afspraak met jouw coach waarbij je knelpunten bespreekt maar ook metingen uitvoerd.
Aan de hand van deze meting krijg je iedere week een op maat gemaakt voedingsadives. Doordat je iedere week een afspraak met je coach hebt is dat de ideale stok achter de deur en eventuele problemen waar je tegen aan loopt kunnen direct worden verholpen.

Het voedingsadvies van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het voedingscentrum. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt. Hierbij richten we ons niet op korte termijn effecten maar willen juist op lange termijn een leefstijlverandering bewerkstelligen. Het BenFit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Gezond bewegen en Relax.

Ja, ik wil meer weten over het leefstijlprogramma?

{formulier-13}

Nieuws

 • Schrijf je nu in

  Maak gebruik van onze actie en sport direct!

  Lees meer
 • Check ons groepslesrooster

  Geef je direct op voor een proefles

  Lees meer
Meer nieuws
 • ACTIE 2023

  ACTIE 2023

  Schrijf je direct in

  Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen

  Volg je favoriete groepslessen in 1 van onze 3 groepsleszalen

  Lees meer
 • Tennis & Squash

  Tennis & Squash

  Leef je uit op één van de indoorbanen of op één van de verlichte gravelbanen buiten

  Lees meer