• Standaard

Corona update 31 maart

Alle binnensportlocaties zijn gesloten en betekend dus dat ook ons centrum de komende periode gesloten zal zijn. Dit geldt voor al onze binnen faciliteiten. Buiten sporten kan echter wel weer!

Outdoor fitness
Het buiten sporten mag in groepjes van maximaal 4 personen die onderling 1,5 m afstand houden. Het sporten is zelfstandig en zonder begeleiding. Kom ook niet eerder dan het afgesproken tijdstip naar Sport Kerschoten. De entreedeur zit op slot en wordt door een personeelslid voor je open gedaan. Volg de looproute naar je trainingszone. De kleedkamer, toiletten en kantine zijn gesloten en verlaat het centrum na de training z.s.m.

Heb je alleen credits voor de groepslessen maar wil je wel gebruik maken van de outdoor fitness mail dan even naar alex@sportkerschoten.nl. Zie onderstaande link over de laatste stand van zaken vanuit de overheid omtrent het sporten.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport
 

Groepslessen
Goed nieuws! Vanaf 31 maart breiden we ons lesrooster uit. Afgelopen week kregen we goed nieuws vanuit de gemeente dat er toch, onder strikte voorwaarden, een mogelijkheid is om groepslessen te geven. Het is toegestaan om op je sportlocatie in 4 tallen, met onderling 1,5m afstand, les te krijgen onder begeleiding van een instructeur. Hierbij mogen er meerdere 4 tallen naast elkaar trainen ( minimaal 3 meter tussenruimte tussen de groepen) onder begeleiding van dezelfde instructeur. Echter mag deze instructeur geen groepsinstructie geven voor de gehele groep, alleen per 4-tal.

Daarom zullen de groepslessen er iets anders uitzien als dat je gewend bent. Zo starten we in eerste met een combi lessen. Tijdens de les worden de deelnemers in 2 groepen verdeeld, groep 1 begint met 30 min sporten onder begeleiding van de instructeur, groep 2 begint met zelfstandig sporten zonder instructeur. Na 30 minuten wisselt de instructeur van groep. Groep 2 krijgt dan een 30 min training van de instructeur en groep 1 gaat 30 min zelfstandig sporten. De training van de instructeur is dan bijvoorbeeld een Body Pump les ( in een 30 min format) of een Spinning les. Het zelfstandig sporten kan zijn dat wij een individueel circuit training voor je klaar zetten en in het begin de oefeningen even met je doornemen of dat je 30 min zelfstandig gaat fietsen. Op deze manier voldoen wij aan de eisen vanuit de gemeente/overheid en kunnen we toch zoveel mogelijk leden een leuke training aanbieden.

Aanmelden kan via de app, er zijn maximaal 8 plekken beschikbaar!


Groepslessen on-demand
Volg je favoriete les nu thuis on-demand. Je kunt je aanmelden voor een aparte community groep waar alle lessen makkelijk terug te vinden zijn. Check de video waar je de groepsles on demand groep kunt vinden, 

Uitleen materiaal
Je kunt materiaal lenen zodat je thuis mee kunt doen met de aangeboden lessen. Zo is het mogelijk om een spinningfiets of een pumpsetje te lenen. Hiervoor vragen we wel een borg en de materialen mag je dan 6 dagen lenen. Na deze 6 dagen is er een 2e ronde waarbij we materialen uitlenen zodat zoveel mogelijk leden de mogelijkheid hebben om thuis te kunnen trainen.

Het aanvragen van trainingsmateriaal kan hier en kun je eventueel direct morgen op komen halen!

Bevriezen van het abonnement
Gedurende de lockdown kun je nu je abonnement bevriezen als je de contributie niet meer kan/wil betalen. We zijn erg blij met je steun maar hebben er ook begrip voor als je nu het abonnement wilt bevriezen. Dit kan je aanvragen door het onderstaande formulier in te vullen. Zodra de maatregelen het weer toe laten zal je abonnement automatisch weer geactiveerd worden.

Het aanvragen voor het bevriezen van je abonnement kan hier


We zijn je dankbaar voor je begrip, je geduld en je flexibiliteit deze periode. En we hopen dat je rekening blijft houden met elkaar. Blijf gezond en sterk!

Nieuws

 • heropening 19 mei

  YES WE GAAN WEER OPEN! Maandag hebben we bericht gekregen dat de heropenin...

  Lees meer
 • Corona update 31 maart

  Alle binnensportlocaties zijn gesloten en betekend dus dat ook ons centr...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Individueel fitness

  Wij staan voor je klaar!

  vraag hier een persoonlijk trainingsplan voor thuis aan

  Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen

  Volg je favoriete groepslessen online!

  Lees meer
 • Sporten Kerschoten app

  Sport Kerschoten app

  Hoe werkt de app?

  Lees meer