• Standaard

update 4 november 2020

Het kabinet heeft extra maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen wordt onder andere de groepsgrootte voor volwassenen teruggebracht naar maximaal 2 personen. De maatregelen komen bovenop de ‘gedeeltelijke lockdown’ en gaan in op woensdagavond 4 november om 22.00 uur en gelden voor 2 weken. De tijdelijke verzwaring van de maatregelen is nodig om het aantal besmettingen sneller te laten dalen en de druk op de zorg te verminderen.

Het blijft mogelijk om te sporten bij Sport Kerschoten. Sport is niet alleen de geestelijke en lichamelijke uitlaatklep, maar zorgt ook voor een gezonde weerstand en een vitale samenleving. We zijn ontzettend dankbaar dat de belangrijke rol van sport op deze manier benadrukt wordt door onze overheid, en dat we jullie mogen blijven bedienen terwijl een groot deel van het land op slot gaat.

De maatregelen hebben wel diverse gevolgen voor ons sportcentrum.

Groepslessen

Vanaf woensdag 4 november 22:00 uur komen alle groepslessen voor 2 weken te vervallen. Wij zijn een sportcentrum waar we wekelijks meer dan 40 groepslessen aanbieden. Dat maakt deze verandering drastisch. Leden met een groepslesabonnement kunnen in deze periode gebruik maken van de fitnesszaal. Wij helpen je graag om in deze periode fit te blijven. Daarnaast bieden we groepslessen online aan zodat je thuis actief kunt blijven en is er weer de mogelijkheid om trainingsmaterialen te lenen. Meer hierover in de Sport Kerschoten app.

Tennis

 • Tennissen mag met maximaal twee personen op een baan (geen dubbelspel). De komende 2 weken is alleen enkelspel toegestaan.
 • Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen op een baan (excl. trainer); trainingsgroepen van 4 volwassenen of meer zijn mogelijk, zolang deze duidelijk zichtbaar in groepen van 2 spelers per baan (met 1.5 meter afstand) gescheiden zijn en de groepen niet gemengd worden.
 • Kinderen t/m 17 jaar mogen in grotere groepen blijven spelen en trainen en hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden.

Squash

Geen wijzigingen ten opzichte van de extra maatregelen van 14 oktober. Het blijft voor volwassenen mogelijk om met twee squashers op één baan te spelen, echter alleen in trainingsvormen waarbij de 1,5 meter wordt gehandhaafd. De verantwoordelijkheid hierin ligt bij de squasher(s) zelf. Zie onze website voor diverse trainingsvormen

Fitness

Geen wijzigingen. Het blijft mogelijk om individueel te sporten. Reserveren via de app blijft verplicht.

Nieuws

 • SUMMERDEAL 2022

  Kom deze zomer sporten bij Sport Kerschoten! Met de Sport Kerschoten Summe...

  Lees meer
 • Update 25-1-22

  HOERA ONS SPORTCENTRUM IS WEER GEOPEND! Naar aanleiding van de persconfere...

  Lees meer
Meer nieuws
 • SUMMERDEAL 2022

  SUMMERDEAL 2022

  Kom jij ook sporten bij Sport Kerschoten?

  Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen

  Volg je favoriete groepslessen in 1 van onze 3 groepsleszalen

  Lees meer
 • Sporten Kerschoten app

  Sport Kerschoten app

  Hoe werkt de app?

  Lees meer