• Standaard

update corona

Lieve mensen, we hopen op jullie begrip!!

Beste leden,

Update: coronavirus 23 maart 2020.

Zoals jullie allemaal weten, moeten wij tot en met 6 april(1 juni) de deuren sluiten van ons sportcentrum. Een situatie die wij nog nooit eerder hebben meegemaakt en waar we geen invloed op hebben. We zien het dan ook echt als een situatie van overmacht dat we jullie niet kunnen laten sporten. De afgelopen week zijn we aan de slag gegaan met dingen waar we wel invloed op hebben. Er is een klussenlijst gemaakt waarvan we al veel dingen kunnen afvinken. In ons vorige facebook-bericht we alvast foto's toegevoegd van de eerste resultaten. We hopen natuurlijk dat jullie weer snel kunnen komen sporten en de eindresultaten kunnen bekijken.

Ons team van instructeurs staat in deze periode vooral online voor jullie klaar. Er wordt gewerkt aan het updaten van trainingsschema’s en we bedenken oefeningen en groepslessen die jullie thuis kunnen uitvoeren. We delen deze oefeningen op ons Facebook account en via onze eigen Sport Kerschoten app. Heb je nog geen Sport Kerschoten app? Download deze dan nu via de app- of play store of login via sportkerschoten.virtuagym.com.
Mocht je nog geen account hebben, ben je je inloggegevens vergeten of lukt het niet met inloggen? Mail dan naar alex@sportkerschoten.nl

In de aankomende dagen zullen wij onze maandelijkse incasso aanmelden bij de bank. We begrijpen dat dit bij mensen wellicht voor vragen zal zorgen. We hopen in deze moeilijke periode op je begrip en steun voor ons team en bedrijf. We werken voor alle leden aan een compensatieregeling die we op vrijdag 27 maart bekend zullen maken. We hebben hierbij geprobeerd om de richtlijnen van de consumentenbond aan te houden: https://www.consuwijzer.nl/…/uw-consumentenrechten-bij-het-….

Tot snel en mocht je vragen hebben dan kan je ons bereiken via info@sportkerschoten.nl

Met sportieve groet,

Team Sport Kerschoten

Nieuws

 • SUMMERDEAL 2022

  Kom deze zomer sporten bij Sport Kerschoten! Met de Sport Kerschoten Summe...

  Lees meer
 • Update 25-1-22

  HOERA ONS SPORTCENTRUM IS WEER GEOPEND! Naar aanleiding van de persconfere...

  Lees meer
Meer nieuws
 • SUMMERDEAL 2022

  SUMMERDEAL 2022

  Kom jij ook sporten bij Sport Kerschoten?

  Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen

  Volg je favoriete groepslessen in 1 van onze 3 groepsleszalen

  Lees meer
 • Sporten Kerschoten app

  Sport Kerschoten app

  Hoe werkt de app?

  Lees meer