• Standaard

Tennislessen

Het gehele seizoen kunnen zowel volwassenen als kinderen leren tennissen bij Sport Kerschoten. In de zomer worden de lessen gegeven in de periode april t/m augustus (met uitzondering van de schoolvakanties); in de winter van september tot en met maart.

Leon Metsemakers

Bij Sport Kerschoten worden de meeste tennislessen gegeven door Leon Metsemakers. Leon is een zeer gepassioneerde trainer die het een grote uitdaging vindt om iedere speler of speelster te helpen bij het verbeteren van de tennisvaardigheden. Leon is te omschrijven als een echte clubtrainer die, naast zijn tennislessen, ook vaak aanwezig is bij clubactiviteiten. Tennis je bij Sport Kerschoten dan heb je vast al eens zijn leuke tennislessen gezien. Heb je een vraag over tennis? Dan moet je absoluut bij Leon zijn.

Krista Schut

Krista heeft bij Sport Kerschoten het Tenniskidsprogramma succesvol opgestart. Als één van de eerste tennistrainsters uit Apeldoorn omarmde zij het Tenniskids programma. Met haar ervaring en enthousiasme zorgt ze ervoor dat iedere tennisles en competitiedag altijd een groot feest is. Voor aankomend jaar heeft Krista weer een aantal leuke acties opgezet en zal ze de nieuwe kinderen helpen met het kennismaken met tennis. Wil je een proefles volgen of meedoen aan een startcursus? Klik dan hier.

Nieuws

 • Startcursus tenniskids

  Eind maart zullen we een startcursus tennis aan gaan bieden voor kindere...

  Lees meer
 • Kersteditie sport cycle

  Woensdag 19 december geeft Douwe samen met Paul een speciale kerst spinning l...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Gratis Proefweek Fitness

  Gratis Proefweek Fitness

  Maak kennis met Sport Kerschoten met de Gratis Proefweek Fitness

  Lees meer
 • Lidmaatschapstest

  Lidmaatschapstest

  Welk lidmaatschap past het beste bij jou? Krijg een lidmaatschapsadvies op maat

  Lees meer
 • Tennis & Squash

  Tennis & Squash

  Leef je uit op één van de indoorbanen of op één van de verlichte gravelbanen buiten

  Lees meer
 • Individueel fitness

  Fit & Slank

  Word Fit & Slank met de persoonlijke begeleiding en trainingsschema's op maat

  Lees meer
 • Groepsfitness

  Groepsfitness

  Blijf fit en krijg extra energie met de ruim 50 groepslessen per week, incl. begeleiding

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.